De dynamische ontwikkelingen in de afgelopen jaren hebben grote transformaties in China teweeggebracht. Hierdoor ontstaan er veel nieuwe kansen voor Nederlandse bedrijven in China. In de door de Chinese overheid sterk gestimuleerde sectoren zijn er nu al volop kansen aanwezig.

Naast vele stimuleringsregelingen en financiële middelen die de Chinese overheid biedt, geeft de welvarende Chinese middenklasse een heel stevige voedingsbodem voor bruisende ontwikkelingen in verschillende sectoren. Deze meer dan 100 miljoen consumenten zijn bereid om hoge prijzen te betalen voor hoogwaardige producten en diensten. Hoe gaat u al deze kansen benutten? Waar kunt u beginnen? Wij helpen u graag!

Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een strategiesessie!

Wat zeggen onze klanten:

Mei heeft een zeer indrukwekkend netwerk op ons vakgebied en we hebben gezien dat ze ook in staat is om dit netwerk in korte tijd uit te bouwen in andere takken van sport. Met name in de gebieden waar veel business development plaatsvindt zoals Beijing, Shanghai, het zuiden van China en centraal China.

Mei Yang is een uitstekende partij voor advies, begeleiding en ontwikkeling voor een onderneming die van plan is zaken te gaan doen of wil uitbreiden in China. Lees meer…

Roel Smabers, Managing Director, Parantion BV

Graag benadruk ik de kwaliteiten van mevr. Mei Yang als het gaat om het leggen van uiterst relevante business contacten, de omgang met de Chinese relaties, vertaling en tolken. Professioneel en uiterst effectief.

Dankzij de inzet, haar gigantische netwerk in China, alsmede natuurlijk haar kennis van taal en cultuur is het project voor ondergetekende en de opdrachtgever zeer succesvol verlopen. Lees meer…

Erik R. de Boer, Directeur, New Business Development Associates BV

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn