Met mevr. Mei Yang een groot project uitgevoerd in China ten behoeve van een cliënt in de IT/opleidingsmarkt gezondheidzorg.

Dankzij de inzet, haar gigantische netwerk in China, alsmede natuurlijk haar kennis van taal en cultuur is het project voor ondergetekende en de opdrachtgever zeer succesvol verlopen.

Graag benadruk ik de kwaliteiten van mevr. Mei Yang als het gaat om het leggen van uiterst relevante business contacten, de omgang met de Chinese relaties, vertaling en tolken. Professioneel en uiterst effectief.

Het moge duidelijk zijn, dat ik daarom NC Business Link / mevr. Mei Yang dan ook van harte bij u aanbeveel!

Erik R. de Boer, Directeur, New Business Development Associates BV

Mei Yang heeft ons begeleid als tolk tijdens een zakenreis in China. Een voor ons tot dan toe volledig onbekende en ontoegankelijke wereld. Door haar grote netwerk heeft Mei deuren voor ons geopend. Haar open manier van communiceren, tomeloze inzet en groot inzicht in de Chinese cultuur maakt haar onmisbaar als tolk. Zij heeft de capaciteiten om het (directe) Nederlands te vertalen naar Chinees met inbegrip van alle Chinese verhoudingen in elk gesprek. Daarnaast deelt zij graag haar kennis van China met ieder. Wij bevelen Mei Yang van harte aan voor iedere zakenreis naar China.

Yvonne Buijs, Eigenaar Manege de Paardenhof

Ik dacht vroeger dat tolken het vertalen was van het ene woord in de ene taal naar het andere woord uit een andere taal. Maar na werken met Mei weet ik nu dat interpretatie, emotie, en al dat andere wat komt kijken bij contact tussen mensen, soms zo ongrijpbaar, minstens zo belangrijk is en van grote waarde voor het slagen van een missie.

Haskia Kramer, CEO Internoord Reizen

Iedereen die zaken doet met China of van plan is om zaken met China te gaan doen, raad ik aan om eerst een workshop over China bij Mei Yang te volgen.

Met haar charmante en boeiende vertelstijl neemt ze u mee in de cultuur, politieke verhoudingen, economische – en sociale ontwikkelingen en omgangsvormen van China en licht ze een tip van de sluier op over de Chinese taal. Zij ondersteunt haar verhaal met prachtige beelden van het land, waardoor de inhoud van haar workshop niet alleen interessant is, maar ook erg inspireert om nóg meer over China te weten te komen. Kortom, NC Business Link verhoogt absoluut uw kans op zakelijk succes in China!

Pauline Maring, Eigenaar, Visionsinc

Mei Yang is als business developer door Parantion gevraagd om een marktverkenning in China te begeleiden voor een van onze producten: een medisch digitaal portfolio voor professionals en studenten in het HBO en Wetenschappelijk onderwijs.

Mei heeft ons begeleid tijdens twee reizen naar China en in het onderhouden van contacten met China. Daarnaast heeft Mei voor ons businesspartner gezocht in de gebieden waar veel gebeurd op het gebied van medisch onderwijs. Daarnaast heeft ze geholpen de software en de inhoud van onze producten te vertalen.

Het resultaat is dat we antwoorden hebben gekregen op onze vragen. Tevens hebben we een netwerk van businesspartners opgebouwd in China en helderheid gekregen waar en hoe onze producten zouden kunnen worden gebruikt in China en hoe dit te gaan vermarkten. Tegelijk hebben we ook in beeld gekregen waar de knelpunten liggen als het gaat om het gebruik van onze producten, het zakendoen in China en de ontwikkelingen daarin.

Mei is in eerste instantie een businessdeveloper. Dat betekent dat ze zich volledig verdiept in het product, de markt en de klanten. Daarnaast is ze een uitstekend tolk en vertaler en voelt ze de verhoudingen in gesprekken uitstekend aan. Daarnaast is ze een zeer prettige reisgenoot en zeer punctueel in het maken en nakomen van afspraken.

Mei heeft een zeer indrukwekkend netwerk op ons vakgebied en we hebben gezien dat ze ook in staat is om dit netwerk in korte tijd uit te bouwen in andere takken van sport. Met name in de gebieden waar veel business development plaatsvindt zoals Beijing, Shanghai, het zuiden van China en centraal China.

Mei Yang is een uitstekende partij voor advies, begeleiding en ontwikkeling voor een onderneming die van plan is zaken te gaan doen of wil uitbreiden in China.

Roel Smabers, Managing Director, Parantion BV

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn